Instruktøre i Musashi Shotokan dojo

 

Chefinstruktør:

Martin er 3. dan

Martin Nielsen er chefinstruktør og formand i klubben, han har meget erfaring inden for karate, både stævne og dommermæssigt. Martin startede selv i klubben som hvidbælte i 1995 under Kaj og Lone Sensei. Han har samtidhed flere uddannelser inden for sporten: Instruktør licenser som D, C og B samt dommerlicenser som B Judge (S.K.I.F) og A Judge (World Karate Federation). Martin har tidligere været stævne aktiv og er forsat på kumite talent center i S.K.I.F.

 

Instruktøre:

Alex er 3. dan:

Alex Kjældman har mange års erfaring som instruktør. Han har instruktør licens C i S.K.I.F, og i Dansk karate forbund er han uddannet klubinstruktør. Som dommerlicens har Alex B. Udover er Alex også klubbens kasserer.

 

Ida er 2. dan:

Ida Kruse har en del års erfaring som instruktør. Hun har licens D og C som instruktør i S.K.I.F, og som dommer har hun en licens C også i S.K.I.F. 

 

Shadi er 1. dan:

Shadi Hanana har en del års erfaring som instruktør. Han har C licens i S.K.I.F. Shadi underviser også vores minikarate, som han har undervist i siden 2017. 

 

Instruktør assistenter:

Caroline er 2. kyu

Caroline Nielsen hjælper til på begynderholdet og minikarate. Hun har altid trænet i Musashi. Caroline har tidligere været på kumite talent center i S.K.I.F. Karate har en stor betydning for hendes personlige udvikling.