Hjælp til indmeldelse

Er du et nyt medlem der ønsker at indmelde dig, så gøres dette således:

 1. Vælg "Bliv medlem" øverst til højre
 2. Udfyld de påkrævede oplysninger
 3. Bekræft din e-mail adresse
 4. Herefter skal din profil lige godkendes af en administrator, med henblik på at du er kommet på det rigtige hold og i den rigtige kontingentgruppe. Hvis der er venteliste på det hold du anmoder om plads på, vil du blive skrevet på en venteliste og bliver kontaktet, når der er plads på holdet. 
 5. Når dette er gjort, vil du kunne logge ind på din medlemsprofil.
 6. Her er det vigtigt at du tilføjer et betalingskort til din profil, dette gøres under menupunktet "Økonomi". Da fremtidige opkrævninger vil kunne foretages automatisk herpå.
 7. Den første opkrævning er lidt speciel, denne vil du skulle logge ind på din profil for at godkende. Men herefter vil det køre automatisk.
 8. Hvis du allerede har en profil i systemet og gerne vil melde et andet familiemedlem ind, skal du først logge ind og dernæst trykke på "tilføj underprofil". Herefter er proceduren om godkendelse den samme som for nye medlemmer. 

For adgang til din meldemsprofil, hvorfra man bl.a. kan:

 1. Redigere personlige oplysninger
 2. Læse beskeder
 3. Tilmelde sig begivenheder
 4. Betale kontingentopkrævning (dette kører automatisk lige så snart man har tilknyttet et betalingskort til ens medlemsprofil)
 5. Se faktura
 6. Se personlig træningsstatistik

Du får adgang til din medlemsprofil ved at vælge "Log ind" øverst til højre. Hvis du ikke kan huske din kode anvend da funktionen "Glemt kodeord".