Om Klubben

Musashi Shotokan Karate - Do er en forening, som udelukkende drives af ulønnede frivillige.
 

Medlem af Shotokan Karate-Do International Federation – Danmark

Shotokan Karate-Do International Federation – Danmark eller i daglig tale blot SKIF.DK er den største Shotokan stilartsorganisation i Danmark med medlemsklubber fordelt over hele Danmark på Færøerne og i Grønland.
SKIF.DK blev stiftet den 20. maj 1983, og er en del af den største og verdensomspændende karate stilartsorganisation Shotokan Karate-Do International Federation (SKIF), med millioner af udøvere på verdensplan.
SKIF blev stiftet af Hirokazu Kanazawa i 1977 efter at han forlod Japan Karate Association (JKA).
 
SKIF.DK er en forening for karateklubber i Danmark, hvis formål er at give deres medlemmer mulighed for at træne Shotokan karate. Et medlemskab af SKIF.DK giver klubberne og deres medlemmer adgang til en bred palette af tilbud indenfor instruktøruddannelse, træninger med nogle af de dygtigste instruktører fra både Danmark og fra resten af Verden.
 

Medlem af Dansk Karate Forbund

Dansk Karate Forbund tæller ca 135 klubber på tværs af stilarter fordelt på ca. 9000 medlemmer. Forbundet varetager en væsentlig del af stævne- og uddannelsesaktiviteten i Danmark

Musashi Shotokan Karate-Do - Høffdingsvej 24 - 2500 Valby - musashi.shotokan@gmail.com - Tlf 20812014 - CVR 32229832 en løsning fra Klubmodul