Klubmodul henter siden
(900) Voksen
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Voksen hold gælder fra 15 år og opefter. 
Gældende kontingent er 885 DKK pr. kvartal. Indmeldelsesgebyr er 150 DKK. - se tider og gå til tilmelding ved at klikke på linket til venstre. (evt. træning på flere hold er inkluderet kontingentet og er således gratis)
 
Vil du gerne starte til Karate? - Så tag et par træningsbukser og en t-shirt med og kig forbi til et par gratis prøvetimer.
 
(Hold 800) Traditionel Karate - alle grader
Som begynder (10. Kyu) vil du starte på dette hold.
Holdet arbejder med teknisk indlæring af grundteknikker (kihon) som parader, stød, slag og spark, hvor fokus vil være at udvikle motorikken igennem præcision og kraftkoncentration. Ligeledes vil teknik, koordination, balance, timing og koncentration blive trænet i form af Kata (Heian kata), som er en serie af teknikker, der udføres imod en usynlig modstander i en forud bestemt rækkefølge og retning. Endelig vil der blive trænet et sæt angrebs- og forsvarsrutiner (Kihon Ippon Kumite) med en modstander, hvor vægten vil ligge på at bryde angrebet og sætte et modangreb ind.
Som brunbælte efter ca. 2 år vil du opleve, at grundteknikkerne (kihon) vil bestå af længere serier, som stiller endnu større krav til motorikken. Ligeledes vil du her lære mere avancerede Kata. Der vil være mere bevægelse i angrebs- og forsvarsrutinerne (Juyi Ippon Kumite), som vil stille krav til timing samt bedømmelse af afstand og angrebsvinkler.
Der vil blive lagt vægt på forståelsen af Karate og dens teknikker. Således, at en person, der er klar til en Dan graduering (bælteprøve til sortbælte), vil være kvalificeret til selv aktivt at kunne varetage sin videre udvikling indenfor Karate.
 
(Hold 600) KUMITE/KAMP:
I Musashi træner vi målrettet på stævnedeltagelse.Træningen består af strategiske, taktiske, tekniske og fysiske dele.
Holdet er åbent for alle i klubben, såfremt du har trænet i minimum ét år
Kommer du fra en anden klub, så er du også velkommen. Kig forbi og lav en aftale.
 
Læs mere
Studierabat kræver forevisning af studiekort. Gælder nye medlemmer samt medlemmer på hold 600 g 800.
Tid/Sted
Mandag 19:30-21:00 Musashi Shotokan Karate Do - Dojo, Hallen - Høffdingsvej 24 Valby Onsdag 19:30-21:00 Musashi Shotokan Karate Do - Dojo, Hallen - Høffdingsvej 24 Valby
Pris pr. rate  /  kvartal
675,00 kr.
Pris fra nu, indtil 01.10.2020.
6,00 kr.
Gebyr
150,00 kr..

Musashi Shotokan Karate-Do - Høffdingsvej 24 - 2500 Valby - musashi.shotokan@gmail.com - Tlf 20812014 - CVR 32229832 en løsning fra Klubmodul